onsdag 11 februari 2015

Recension: Hundra omistliga ting


Författare: Lucy Dillon.
Uppläsare: Anna Maria Käll.
Genre: Roman.
Speltid: 16 tim 45 min.
Förlag: Bonnier Audio.
Utgivningsår: 2015.
Utläst: 9 februari 2015.

Info: Gina Bellamy går igenom en livskris. Efter sjukdom och skilsmässa ska hon flytta från det vackra viktorianska huset till en betydligt mindre lägenhet. För att hitta sig själv igen bestämmer hon sig för att slänga det mesta hon äger. Endast hundra saker får hon spara, hundra personliga saker ska bli den nystart hon längtar efter. 

Att rensa bland ägodelarna väcker minnen till liv som får Gina att omvärdera sådant som hon tidigare har trott på och tagit för givet. Och att börja om blir svårare än hon har tänkt sig. 

Med hjälp av ett husrenoveringsprojekt, bästa väninnan och en hemlös greyhound vågar Gina till slut börja blicka framåt och se ljust på livet igen. Och när kärleken åter finns inom räckhåll vet hon hur viktigt det är att leva i nuet och ta vara på varje ögonblick av lycka.


Mina kommentarer: Ännu en underbar bok av en av mina favoriter. Även denna bok älskar jag. Innehåller allt. Slutet blev lite avhugget tycker jag. Som en cliffhanger. Men slutet innehöll även något jag satt hela boken igenom och önskade och hoppades på. Så underbar! Hoppas verkligen att hon kommer med fler av sina härliga böcker.
Betyg: 5.

1 kommentar:

  1. Härligt! Den ligger i min Att-läsa-hög. Kanske det kommer en fortsättning på den eftersom den avslutades rumphugget?

    Kram Kim :-D

    SvaraRadera