söndag 24 juli 2016

Recension: Lingon och lust


Författare: Eva Swedenmark, Annica Wennström.
Uppläsare: Callin Öhrvall Delmar.
Genre: Roman.
Speltid: 7 tim 33 min.
Förlag: Lind & Co.
Utgivningsår: 2009.
Serie: Familjen kring La Stella.
Utläst: 24 Juli 2016.

Info: Liselotte har förverkligat många av sina drömmar, ändå känner hon en obestämd lust och längtan som driver henne att ta nya beslut. Marios restaurang har fått ett uppsving, men svårigheterna han upplevt har förändrat honom på djupet. Ska han få svar på sina frågor då han söker sig ut i den jämtländska fjällvärlden? Barnen Sandra och Elias står inför nya utmaningar när deras föräldrars längtan driver dem alla vidare. Anita upplever en sällsam kraft i gamla känslor. Hemlighetsfullt smyger hon iväg med hinkar och bärplockare, men det är inte skogens rikedomar som lockar, utan något helt annat.
Men alla är inte lika förtjusta när förändringar återigen står för dörren. Lingonens röda färg lovar en annan sötma än de ger. För vissa i familjen kring La Stella känns tillvaron som om den är färgad av denna bittra eftersmak.

Mina kommentarer: Denna kändes lite gladare än de andra. Roliga grejer som händer med många av personerna. Känns som ett bra avslut. Vet inte om det kommer fler delar men då de andra böckerna har varit lite mer sorgsna och denna gladare kanske det är slutet på historien. = )
Betyg: 4.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar