måndag 13 maj 2013

Två nya böcker till bokhyllan.

Det har kommit två nya böcker hem hit. Den vänstra fick jag i lådan idag och köpte den genom gruppen Läs - Byt på Facebook. Den högra hittade jag på en loppis häromdagen. "Inte han" är den tredje av samma författare som jag har här hemma men jag har inte läst nån av dem. Så nu får jag nog ta tag i läsandet av de jag har i hyllan.

6 kommentarer:

 1. Flickan från ovan läste jag för några år sedan, har för mig att den boken var lite speciell men läsvärd! Sheila O´flanagan böcker ligger här hemma, olästa :P Borde oxå ta tag i dessa...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag gillade chic-lit förr men nu vet jag inte riktigt om jag gillar såna böcker längre. För mesigt eller nåt. Men har en del hemma så jag borde ge dem ett försök innan jag kanske säljer dem eller ger bort dem.
   Ja, Flickan från ovan känns rätt speciell men gillar detta med att hon kan se ner på världen när hon är död. Får se vad jag tycker om den.

   Radera
 2. Jag var tyvärr inte överdrivet förtjust i Flickan från ovan, jag tror till och med att jag avslutade mitt i boken för att den kort och gott var tråkig. Funderar på att ge den ett nytt försök, hoppas att det går bättre för dig! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den känns rätt speciell så den är säkert en sån bok som antingen gillar man den eller så gör man tvärtom.

   Radera
 3. Jag läste Flickan från ovan för ganska länge sen. Tyckte väl den var okej, men inte mer än så. Tycker väl heller inte riktigt att det är en deckare, även om den kategoriserats så.

  http://ninasfilmochbok.blogg.se

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror inte att den kommer bli en av de bästa böckerna jag har läst, ska mycket till för att en bok ska lämna avtryck hos mig men hoppas på att det blir en bra läsning ändå.

   Radera