söndag 28 maj 2017

Recension: Allt jag önskade

Författare: Lucy Dillon.
Uppläsare: Anna Maria Käll.
Genre: Roman.
Speltid: 16 tim 37 min.
Förlag: Bonnier Audio.
Utgivningsår: 2017.
Utläst: 28 maj 2017.

Info: Caitlins liv är en enda röra. Hon är gift med en man som alla gillar, men äktenskapet knakar i fogarna och hennes självkänsla är i botten. Den enda lösningen verkar vara att separera. Men när pappa flyttar hemifrån slutar deras fyraåriga dotter Nancy att prata. Hon, deras lilla solstråle, som alltid brukade prata oavbrutet är helt förändrad.

Nancys faster, Eva, har nyligen blivit änka. Nu tvingas hon gå vidare utan sin man – och utan att ha förverkligat drömmarna som hon givit upp för hans skull. Hon känner sig ensam, men hennes två livliga mopsar är en tröst i sorgen.

När Eva går med på att låta Nancy komma och bo hemma hos henne ett par gånger i månaden förändras tillvaron för alla inblandade. Både Caitlin och Eva ser plötsligt sina äktenskap i ett nytt ljus – och de upptäcker vad de själva egentligen innerst inne vill.
 
Kommentarer: Riktigt bra bok. Älskar Lucys böcker. Jag är inte mycket för skönlitteratur men Lucy har något som gör att jag fastnar och inte kan sluta lyssna. Jag tycker väldigt mycket om vilka roller hundarna får och man bara måste veta hur allt ska sluta. Kommer allting att bli bra tillslut? Rekommenderar alla Lucy Dillons böcker. Speciellt om man tycker om hundar.
Betyg: 5.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar