lördag 21 mars 2015

Veckans bokbloggsjerka

Veckans fråga i Bokbloggsjerka:
Jag skulle vilja veta hur andra bokbloggare interagerar med sina läsare, lockar till sig nya läsare och får de befintliga läsarna att fortsätta besöka bloggen. Jag skulle gärna vilja läsa mer om vad som driver bokbloggarna till att blogga och hur mycket de tänker på sina läsare när de bloggar.

Svar:
När jag är lite mera aktiv bloggare så försöker jag lägga en kommentar här och där i andra bokbloggar, jag är med i bokbloggsjerka och emellanåt är jag även med i En smakebit på söndag. Då läser, förhoppningsvis, några människor mina inlägg och kanske några återkommer, länkar till min facebook och då får jag några läsare där med.
Jag har alltid älskat böcker och när jag upptäckte detta med bokblogg ville jag också ha en. Jag tycker om att skriva recensioner, dela med mig av boktips, listor och annat som har med böcker att göra. Stort som smått. Det som driver mig är mitt intresse och visst lite tänker jag på mina läsare men mest skriver jag för min egen skull. Önskar bara att jag hade flera tillfällen att ägna mig åt läsning och bloggning men så är livet med tre småbarn. Men barnen blir ju stora någon gång.

2 kommentarer:

  1. Jag tror de flesta i grund och botten bloggar för sin egen skull.

    SvaraRadera
  2. min blogg är min läsdagbok som jag inbjuder andra att dela. jag blir jätteglad för kommentarer. jag kommenterar ofta på andras bloggar.
    tag vara på barnaåren. de går så fort. men försök hålla bloggen levande så kan du blogga för glatta livet sedan!.

    SvaraRadera