söndag 22 januari 2017

Recension: Femtio nyanser av frihet

Författare: E. L. James.
Uppläsare: Julia Dufvenius.
Genre: Romance.
Speltid: 22 tim 17 min.
Förlag: Norstedts.
Utgivningsår: 2013.
Serie: Femtio nyanser del 3.
Utläst: 22 januari 2017.

Info: När den unga litteraturstudenten Anastasia Steele träffade den drivne företagaren Christian Grey föll hon handlöst, och de inledde ett passionerat förhållande. Ana blev både chockad och skrämd av hans sexuella preferenser och komplicerade historia - deras relation är en ständig kamp mellan begär, svartsjuka och villkorslös kärlek.
Nu har de allt: passion, närhet, rikedom och en värld full av möjligheter. Men Ana vet att det inte kommer att bli lätt att älska Christian - hon måste på något sätt lära sig att dela Christians livsstil utan att förlora sig själv. Samtidigt måste Christian kämpa med sitt kontrollbehov och ta itu med problemen i sitt förflutna.
Just när det verkar som om de tillsammans lyckats överbrygga alla hinder tycks ödet utsätta Ana för det hon fruktat allra mest …
 
Kommentarer: Gillade denna precis som de andra även fast jag alltid kommer gilla del 2 bäst, efter att ha sett filmen. Men jag gillar dem. Dock blir den lite långtråkig emellanåt - mellanspelet är lite segt. Men helt klart en bra bok.
Betyg: 4.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar