torsdag 17 januari 2013

Läslusten har kommit av sig

Jag tycker inte alls om när jag kommer av mig i läsandet. Lusten liksom kommer av sig. Jag läser Christian Wass bok Invalido. Den är inte dålig, inte alls men jag vet inte. Lusten finns inte riktigt där. Kanske beror det på att jag läser den som e-bok. Man kan ju inte sitta med den hela tiden. Så kanske att jag tröttnar lite då. Jag läser även ur andra boken om Christian Grey och Ana Steele, Femtio nyanser av mörker. Men den läser jag lite när andan faller på. Ett par sidor här och där.

Kollade igenom min bokhylla efter någon bladvändare, någon som kan få igång min läslust lite. Jag har ju trots allt en hel del hyllvärmare som bara står där och väntar på att få bli lästa. Jag tog mig an en ungdomsbok - Tretton skäl varför av Jay Asher. En påbörjad bok som behöver lite uppmärksamhet. Just nu rullar det på och jag vill läsa. Just den känslan jag ville ha... Man kan alltid lita på en ungdomsroman.

2 kommentarer:

 1. Jag små läser oxå i femtio nyanser av mörker, men på engelska bra men jag behöver koncentrera mig för att läsa på engelska.
  Ungdomsböcker är alltid att räkna med när man vill få lite fart på sin läsning :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Femtio nyanser känns så mäktig. Det är så myckt text, så mycket att ta in och sen är ju inte boken speciellt smal. Så det blir lite när andan faller på.

   Trots att det var ett tungt ämne i den ungdomsbok jag valde så tog det bara två dagar att läsa ut den - de andra böckerna har jag traglat ett tag med. = ) En avbockning på hyllvärmre blev det också. = D

   Radera