torsdag 30 januari 2014

Recension: Livet efter dig


Författare: Jojo Moyes.
Genre: Roman.
Antal sidor: 397.
Utgivningsår: 2013.
Förlag: Printz Publishing.
Serie: Lou Clark del 1.
Utläst: 30 januari 2014.

Info: Lou Clark och Will Traynor är så olika man kan vara. Lou bor hemma och försörjer sina föräldrar med lönen från kaféet där hon jobbar. Hon har inga ambitioner utanför den lilla stad där hon bott i hela sitt liv. Will var en atletisk A-personlighet, framgångsrik aktiemäklare med toppjobb i London och snygg flickvän. Tills en motorcykelolycka tog ifrån honom alltsammans.

När Lou blir arbetslös tar hon jobbet som den totalförlamade Wills sällskapsdam enbart för att hon inte kan hitta något annat, och hon behöver verkligen pengarna.

Will har bestämt sig att hans liv är trångt och glädjelöst, och han vet exakt hur han ska få slut på alltihop. Lou bestämmer sig i sin tur för att få Will att ändra sig. 

Ingen av dem vet att de kommer att förändra varandra för alltid.Mina kommentarer: Massor av känslor - kär, glad, ledsen, arg, lycklig, irriterad. Allting i samma bok. En riktigt bra bok! Hoppet fanns ända in i det sista och man kände allt det huvudpersonerna kände. Jag kände mig helt uppslukad av historien, relationerna, personerna, känslorna. En bok jag verkligen rekommenderar alla att läsa.
Betyg: 5.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar